Mat och dryck i allmoge och herrskapsmiljö

Meny

 

 

 

Förrätter

Västerbottenspaj med forellrom, vispad smetana, hackad rödlök och örtsallad

Skaldjurstårta med ostchips, semibakade tomater och ruccolaolja

Gräslökspannacotta med serranoflarn, balsamreduktion och fikon

 

Varmrätter

Ugnsbakad selleribiff med sötpotatispuré, primörer och madeirasås

Röding med dill&kräftslungad småpotatis, primörer och hollandaisesås

Hjortytterfilé med pommes Anna, primörer och grönpepparsås

 

Desserter

Chokladfondant med vaniljglass 

Havtornscheesecake med chokladsorbet

 

3-rätter: 495:--

2-rätter: 385:--

 

Barnmeny tom 12 år:

Köttbullar och prinskorvar på spett med potatismos, ärtor och lingon

Vaniljglass, maränger, chokladsås 

145:--                                                       

                                

 

Maten förbokas och sällskapet enas om menyvalet.

Vi anpassar rätterna vid allergier och speciella önskemål, anmäl detta vid bokning. 

Menyn serveras löpande med justeringar under 2020, vi reserverar oss för eventuella ändringar under årets gång. 

 

Buffé

Bröd och smör

Crostini med mandelpesto och hummus

Ägghalvor med kräftskagen

Sparrispannacotta med serranoflarn

Ädelostpaj med fikonkompott

Laxrulle med wasabicréme

Rödbetscarpaccio med olivolja och ruccola

Semitorkade tomater med rödlök och stjälkselleri

Vitlöksmarinerade tigerräkor

Viltköttsrulle med kantarellcréme

Rostad blomkål med hasselnötsolja

Friterade risbollar med bönsallad

Kyckling pepperonata

 

Pris: 495:-- 

Barn tom 6 år: 145:-- 

Barn 6-12 år 250:--

 

Vid bufféservering gäller minsta antal 20 personer. 

 

Vi serverar svenskt kött och MSC/MSA- certifierad fisk och skaldjur.

I mån av tillgång använder vi oss av lokal/närproducerade råvaror och ekologiskt odlade produkter.