Mat och dryck i allmoge och herrskapsmiljö

Mat och dryck i allmoge och herrskapsmiljö

Våren 2019 fyller Sörgården 50 år! Vi satsar på ett nytt koncept som gör oss mer tillgängliga. Kopparsalen förvandlas till bistro/cafédel och öppettiderna utökas.

Våra matsalar öppnas för sällskap året runt om ni är 10 personer eller fler. Ni väljer mat från vår aktuella meny. Önskas buffé ser vi att ni är minst 20 personer. Vid Alla hjärtans dag, Påsk, Mors Dag och i Juletider är det allmänt öppet, men förbokning rekommenderas då det brukar vara populärt att gå ut och äta.

Kakbuffén som vi dukat upp sommartid i över 20 år ersätts våren 2019 av annan café/bistroverksamhet.

Pizza serveras fredag - söndag från nyårsdagen, har vi andra evenemang och bokningar serveras ingen pizza.

Vi använder oss av svenskt kött, certifierad fisk, färska grönsaker och närproducerat efter tillgång om inget annat anges.

Vid ev allergier meddela oss om er specialkost vid bokning.

 

Förfrågan